feb 21 2007

HOE KOM JE ER AAN!?

Published by Mark at 15:49 under Geen categorie

Je ziet soms de meest prachtige kleding met carnaval. Een identiek leger des heils pakje (met geldbus) of een stewardes outfit van Martiniar. Het is altijd heerlijk om dat soort creativiteit te zien. Collega Jan-Jaap had een kiel met tientallen medailles van een oom die in een carnavalsband had gezeten. De oudste was van ergens in de jaren 60. Historie en waarschijnlijk veel geld waard, maar draait het niet om.

Soms kom je echter dingen tegen waar je van achterover slaat. Een Nederlands Kampioenschap trui uit het jaar 1974. Bij navraag was dit een trui die iedere wielerliefhebber zou willen hebben. De kampioenstrui van het NK wielrennen voor amateurs 1974. Drie keer raden wie die heeft gewonnen!?

Ik heb er een honderd euro op geboden maar hij ging voor nog geen 10.000 euro weg. Jammer!

No responses yet

Geef een reactie