feb 21 2007

BLURP

Published by Mark at 15:34 under Geen categorie

En met de koenkelpotverbranding zit het carnavalsjaar 2007 er weer op. Jammer, maar eigenlijk wel blij om weer terug in het normale leventje te zijn. Dit houdt een mens geen twee weken vol. Vier dagen is (voor mij) meer dan voldoende.

Ik lees zojuist dat carnaval steeds minder populair wordt. Mag ik dat even glashard ontkennen!? In Paerehat stonden er dit jaar een 12 a 14.000 mensen langs de kant van de weg. Op vele plaatsen stond het publiek vier rijen dik, nog nooit zo druk gezien. In de café’s precies hetzelfde. Het barste soms compleet uit zijn voegen. Hoe bedoel je minder populair?

Zoals al eerder gemeld. Of je bent voor of tegenstander van het volksfeest. Alleen is het zo zuur dat mensen die nog nooit 1 stap in een carnavalsdorp of stad hebben gezet denken dat het maar om 1 ding draait: ZUIPEN! Wij carnavalsvierders weten wel beter. Dit feest is uniek en laat dat aub zo blijven.

No responses yet

Geef een reactie