jan 21 2007

ZWEVERIG

Published by Mark at 23:20 under Geen categorie

Voor Op Noppen & Klompen kom je nog eens ergens. Vandaag naar de Paranormale Beurs in Sas van Gent geweest. Oké, het was van te voren wat moed in praten. Ik ben nogal nuchter aangelegd endus zou men mij zich nergens in laten lullen. Het verwachtingspatroon was natuurlijk dat er een zaal vol para typetjes liepen die achter mij een tiental spoken zagen zitten.

Het viel hardstikke mee. Aardige mensen, minder zweverig dan verwacht en voor mij belangrijk, goede sprekers die hun passie, sorry gave, goed uit konden leggen.

En ach natuurlijk, er was zeker wel wat zweverigs aanwezig. Een fakir die een 20 minuten in de lucht kon hangen op een stukje bamboe. Knap hoor! Let vooral niet op de kleedjes naast de bamboestok en zeker niet op de wat gek zittende broek. Da’s toevallig.

FAKIR

No responses yet

Geef een reactie