jan 29 2007

WORLDCUP DRIEBANDEN

Published by Mark at 21:57 under Geen categorie

Gister ging om 21:00 uur het lichtje compleet uit. Totaal afgepeigerd na een lange dag. Vandaag dan maar even de schade inhalen, want het was een prima dag in Sluiskil. Goede samenwerking, prima facilitaire ondersteuning van ‘Team’, natuurlijk een mooie winnaar met Blomdahl en de complimenten van Eurosport en NOS.

Mijn hartje sloeg alleen een keer over toen ik de beelden zag die we hadden uitgezonden. Een beroerde verbinding zorgde ervoor dat het beeld en geluid niet best waren. Klote, maar wij stonden ook machteloos aangezien dat deel door een ander bedrijf werd geregeld. Hopelijk een wijze les voor volgend jaar, want niemand kijkt met plezier ruim vier uur televisie met een verschrikkelijke bromtoon uit je luidsprekers.

No responses yet

Geef een reactie