jan 25 2007

NL AWARDS

Published by Mark at 17:21 under Geen categorie

De filmindustrie heeft zijn oscars, de reclamewereld de Gouden Loeki en wij, als regionale omroepen, hebben de NL Awards. 14 Februari worden ze uitgereikt, maar gisteren werden de nominaties bekend. Twee genomineerden van Omroep Zeeland. In de categorie sport radio pakte Stefan Nijpjes een nominatie met het interlanddebuut van bokser Danny Roelofs en Matthew Gideonse werd met Diepe Sporen genomineerd voor een NL Award in de categorie sport tv.

Bij de laatste heb ik nog een bijdrage gehad met het camerawerk, maar of hij in de prijzen gaat vallen? Eerlijk gezegd denk ik van niet, want ook de repo ‘Één jaar na Dito’ is genomineerd. Een prachtige reportage 1 jaar na het plotseling overlijden van FC Utrecht speler Di Tomasso. Ik heb er een deel van gezien en dat is werkelijk een juweeltje.

No responses yet

Geef een reactie