jan 24 2007

DE SLEMIEL VAN VLAANDEREN

Published by Mark at 00:17 under Geen categorie

Iedere maand lijkt er een ballon lek geprikt te worden in de wielerwereld. Het bleef steeds bij relatieve kleine renners, maar vandaag klapte de Leeuw van Vlaanderen Johan Museeuw uit de school. “Ik nam epo in mijn laatste jaar.” De dopingbom lijkt nu helemaal te zijn ontploft nu ploegleider Lefevre (en oud ploegleider van Museeuw) ervan wordt beschuldigd dat hij renners aanzette om de renners doping te laten gebruiken.

Het is niet zomaar één van de velen. Musseeuw en Lefevre waren altijd felle tegenstanders van het gebruik van doping in het peleton. Nu het lijkt dat ook hun met doping in aanraking zijn gekomen lijkt echt helemaal niemand meer te vertrouwen. België is natuurlijk in diepe rouw, want Belgisch grootste renner van de laatste 10 jaar was het niet zomaar de grote held. Hij speelde vals en loog daar jaren over. Van leeuw naar slemiel in een dag tijd, gefeliciteerd Johan! Wie volgt?

No responses yet

Geef een reactie