jan 27 2007

BLUE MAN GROUP

Published by Mark at 22:52 under Geen categorie

Oo yeah! Het was iedere stuiver waard. Jes en ik hadden het voor geen goud willen missen. De ‘Blue Man Group’Â was echt fantastisch! Heb je ze nog niet gezien? Je hebt tot de zomer de tijd om er nog naar toe te gaan.

Wij waren er een uurtje of twee voor aanvang om nog een vorkje te prikken in het theaterrestaurant van Herman den Blijker. Prima eten en leuke ambiance om in de sfeer te komen.

Er was ons alleen iets opgevallen. Op de kaartjes stond een wel erg vreemd regeltje… regenjasplaatsen . Werden we tijdens de voorstelling getracteerd op een verfkanon? Hadden ze een paintball wedstrijd voor ogen met de eerste rij? Waar zou dit goed voor moeten zijn?

Ach, dan maar met de poncho aan op de voorste rij. En wat boeide het. De mensen op de eerste 6 rijen waren behangen met een prachtig pakje dus alle schroom viel snel van ons af .

Dan begint de show met een percussie act. Het wordt snel duidelijk waarom wij in zo’n lullig regenjasje zijn gehesen. Uit voorzorg, want tot een meter of 3 bij ons vandaan landen de verfspetters op het podium. We kwamen tijdens de show oren en ogen tekort. Van het leren van danspasjes tot het lezen van een simpel bord, de ‘Blue Man Group’ maakt er een humoristisch feestje van. Vooral het paar dat een tien minuten te laat was wordt vreselijk in de maling genomen.

Echt mensen, ga het zien! Wij hebben vreselijk genoten. Al ga je alleen omdat je wat weinig plee papier in huis hebt . Als je een paar plastic zakken mee neemt heb je voor het komende jaar genoeg!

No responses yet

Geef een reactie