dec 17 2006

TOWER OF TERROR

Published by Mark at 23:01 under Geen categorie

Als je binnenkort richting Disneyland Parijs wilt, zou ik toch een tip willen geven. Even wachten! Vanaf juni 2007 pronkt er namelijk een fantastische attractie in de Studio’s.

The Hollywood Tower of Terror deden wij op onze reis in California en stonden versteld. Geen achtbaan, geen waterrit. Nee, een attractie die werkelijk uniek is. Jes en ik waren verbluft nadat we erin waren geweest. Hier kon geen coaster tegenop, dit was DE attractie die wij ooit hadden gedaan. We waren dan ook verdomd blij toen we hoorden dat ‘The Tower’ richting Parijs kwam. ‘s Werelds beste attractie op een kleine 4 uurtjes rijden van huis.

Afgelopen dagen dan ook een aantal keer heerlijk op een bankje gezeten om de werklui bezig te zien. Ha, wat wordt hij groot, en mooi. Een tiental kunstenaars hard aan het werk om een kunstwerk van formaat te maken.

Ik hoef dan ook niet te vertellen dat volgend jaar juni de auto wordt gestart om wederom naar Disney te snorren. Eindelijk die meesterattractie op Europese grond. Lekker!

No responses yet

Geef een reactie