nov 04 2006

3 MAAL PECH

Published by Mark at 12:08 under USA

Ongelukken komen nooit alleen. Stort er ergens een vliegtuig neer dan kan je er donder op zeggen dat er binnen een week nog 2 vliegmachines problemen zullen vertonen. Geen idee hoe deze wet heet, maar sinds deze week zijn we er achter gekomen dat hij ook hier van toepassing is.

Woensdag begon de trilogie met een lek in de meterkast. Er stroomde water vanuit het plafond recht op de zekeringkast. Paniek alom. Probleem: een lekkende afvoer waardoor as maandag waarschijnlijk de vloer eruit gekapt moet worden om een nieuwe afvoer te laten zetten.

Donderdag deel 2 met een lekke voorband aan de Skoda. In een recordtijd van 21 minuten lag er een nieuwe band aan, maar de reserveband was er niet 1 om nog eens een paar honderd kilometer mee te rijden. Twee nieuwe voorbanden dan maar en een kleine 200 euro armer.

Gister het slot van de reeks (hopelijk!). Jes was op weg naar een feestje, maar bij het vragen naar de weg ging het raam niet meer omhoog. De avond werd doorgebracht bij een garage die het probleem ook niet kon verhelpen. Dat kon er ook nog wel bij!

No responses yet

Geef een reactie