sep 22 2006

PROFRONDE

Published by Mark at 11:07 under Geen categorie

Wat andere jaren altijd een vette krent was om te draaien wordt met het jaar schraler. De Delta Profronde staat morgen weer op het programma, maar het deelnemersveld is dit jaar prut.

Twee keer was daar Paolo Bettini er, Museeuw stond aan de start en om nog maar een paar namen te noemen: McEwen, Steels, Hushovd, Bodrogi, Durand en Dekker. Prachtig om daar eens naast te mogen rijden met mijn wielerhartje.

Morgen is het ander koek. Wanneer ik de startlijst bekijk zie ik werkelijk geen 1 naam staan waarbij ik direct sta te springen. Ja, de belg Rosseler is een talent die later een groot artiest zal worden, maar dat zegt U natuurlijk totaal niks.

Hopelijk een prachtige koers met veel wind en spanning tot de laatste kilometer. Het zou deze Delta Profronde nog enigzins goed maken. Ennuh… Mark is natuurlijk niet vies van een foto waarop hij vol in actie is te zien. Dus sta je langs het parkoers, ik lach wel even

No responses yet

Geef een reactie