aug 01 2006

TRAGISCH

Published by Mark at 23:28 under Geen categorie

Vanmorgen, 1 augustus, is na een tragisch verkeersongeval in Peking gedeputeerde Thijs Kramer (50) overleden. Hij was op vakantie in Peking. Samen met zijn partner was hij in een toeristische bus onderweg naar de Chinese Muur. Onderweg werd de bus geraakt door een vrachtauto die betonblokken vervoerde. Een van de blokken raakte los en viel op de bus. Dit kostte het leven aan drie inzittenden waar-onder Thijs Kramer. Zijn partner is ongedeerd. Persbericht Provincie

Tientallen, misschien wel honderden keren Thijs Kramer voor de camera gehad en nooit en te nimmer teleurgesteld bij ‘m weg gegaan. Punctueel, verstand van zaken, een groot inlevingsvermogen en alles met zijn zo typerende glimlach.

Ik, maar vooral Zeeland, zal ‘m zeker gaan missen.

No responses yet

Geef een reactie