aug 29 2006

PLONS!

Published by Mark at 19:18 under Geen categorie

De grootste nachtmerrie van een cameraman? Zonder twijfel, je camera in de plomp! Dat gebeurde afgelopen zaterdag niet, maar het statief inclusief close-talk microfoon gingen wel kopje onder tijdens een wakeboard evenement aan het Veerse Meer.

Alles speelde zich af op een steiger. En om daar te komen moest je over een 200 meter lange… juist, steiger! Naar Remy en ik dachten, een veilige plaatsje gevonden voor de mice en statief. Geen mensen direct in de buurt en duidelijk in het zicht. Ruim een uur ging het goed totdat… Ja, wij weten het eigenlijk ook nog steeds niet, want ik zat op een boot en Remy stond 2 meter van de spullen.

Het enige was de plons en weg waren ze, op weg naar 4 meter diepte, de bodem van het Veerse Meer. Op dat soort moment denk je wel eens dat het beter is om timmerman te zijn, want een klauwhamer is niet zo’n duur goedje.

God zij dank waren er nog Jan en zijn buddy die zo ontzettend vriendelijk waren om hun duikspullen te halen en alles op te duiken. De mice is natuurlijk overleden, maar het statief leeft nog. Al moest hij thuis in bad om al het zoute water flink te compenseren.

2 responses so far

2 Reacties to “PLONS!”

  1. Mark Rijk » 10 JAARop 29 mei 2014 om 01:47 uur

    [...] OOK: – LIJKENPIKKERIJ – PLONS – OPVANGEN IS EEN VAK – NOPPIE – OP DE SET – [...]

  2. Mark Rijk » UHHH AFLERENop 29 mei 2014 om 01:50 uur

    [...] OOK: * 10 JAAR * PLONS [...]

Geef een reactie