jun 04 2006

REPO: TRIMCLUB BRESKENS

Published by Mark at 18:32 under Geen categorie

Gisteren en vandaag de laatste hand gelegd aan een reportage over Trimclub Breskens . Je kent ze waarschijnlijk wel, van die grote groepen wielertoeristen die op zondagmorgen in alle vroegte een rondje gaan rijden. Plezier en het vol krijgen van hun ‘stempelboekje’ staat voorop. Na afloop natuurlijk nog eens alles doornemen onder het genot van een ‘trapistje’.

Vorige maand een ochtend meegeweest met deze groep en niet allemaal waren ze zo ‘afgetraind’ om de 60 kilometer uit te rijden.

Morgenavond (pinkstermaandag) te zien in de sportuitzending van Omroep Zeeland . Eerste keer rond kwart over 6 en daarna ieder uur herhaald. Voor mensen buiten Zeeland ook te zien via de live-stream .

No responses yet

Geef een reactie