mei 22 2006

RECKWEG

Published by Mark at 16:17 under Geen categorie

De Junioren Driedaagse van Axel, een koers voor junioren (16-18 jarigen) die al vele prachtige namen op zijn palmares heeft staan. Knaven, Rebellin, Van Bon, Vogels, Klier en Boonen, zomaar een aantal namen die ooit wisten te winnen in deze koers en later een goed coureur werden.

Afgelopen weekend weer een jongen bezig gezien in de Vierdaagse die ver, heel ver gaat komen. De Deen Morten Reckweg (uitspraak: Rekwa¨) reed in de 1e en 2e etappe iedereen uit het wiel. Niet door een splijtende demarrage, maar door erg hard te stoempen over de polderwegen. Het was als wielerfan een genot om iemand op zo’n manier bezig te zien.

Schrijf ‘m maar op… de Ronde Van Vlaanderen in 2011, winnaar Morten Reckweg. Dan haal ik de avond na zijn overwinning even dit logje erbij.

No responses yet

Geef een reactie