apr 28 2006

EUFORIE RUIKT HEERLIJK

Published by Mark at 00:44 under Geen categorie

Heerlijk om even de bal te voelen en aan het shirt van Van Basten te snuffelen waarmee hij in 88 dat wonderschone doelpunt scoorde. Wat ruikt euforie toch heerlijk en wat zouden we zo’n feestje nog graag eens een keer over willen doen.

Eigenlijk ongelooflijk dat je over een paar jaar naar Middelburg moet om al dat prachtigs te gaan bekijken in het Nederlandse Voetbal Museum, want wie voetbal zegt, zegt… niet Middelburg dus.

Desalniettemin een eer om zoiets in het zeeuwse te krijgen en dat met alle eer voor Hannie ‘Goal’ – Blokland. Que!? Ja, u kent ze nog niet, maar zonder de charmes van deze vrouw hadden initiatiefnemers Johan Derksen, Hugo Borst en Matty Verkamman niet gekozen voor Middelburg. Het is zelfs smeuïger: De ‘relatie’ tussen Handige Hannie en Johan Sigaar gaf de doorslag. CDA zoekt toch nog ‘n persoon met charisma? Hier is ze JP!

No responses yet

Geef een reactie