apr 17 2006

AMSTEL GOLD RACE

Published by Mark at 17:53 under Geen categorie

Zo, dat was weer een fijne dag in Limburg gister. Een dag die begon met regen en eindigde met een licht zonnetje.

In totaal de renners 6 keer gezien met als hoogte punt bij de beklimming van het Eyserbos. Altijd 1 van de scherprechters in de Amstel Gold Race en dat was ook deze keer het geval. Precies waar wij stonden brak Karsten Kroon de wedstrijd open en ontstond een kopgroep waar uiteindelijk de winnaar uit kwam.

Het was natuurlijk net jammer dat er wederom geen Rabo renner als 1e de meet passeerde. Boogerd was er wederom zeer dicht bij, maar door een uitmuntende Schleck en een dappere Weseman werd hij uiteindelijk 3e.

Ach, we namen het allemaal op de koop toe, want dit wielerdagje was er weer 1 om niet snel te vergeten.

No responses yet

Geef een reactie