mrt 15 2006

VERBODEN TOEGANG

Published by Mark at 23:18 under Geen categorie

Altijd weer leuk om een nieuw programma te gaan draaien. Er wordt nog wat gezocht naar een vast format en dat geeft altijd weer een uitdaging om nieuwe dingen uit te proberen.

Vooral nu was het zoeken geblazen… vooral naar hoe we binnen kwamen. Voor het nieuwe programma Verboden Toegang gaat Eric Holm (Muis inderdaad) opzoek naar plaatsen waar je niet mag/kan komen. Vandaag, Hotel Brittania in Vlissingen (is al jaren dichtgetimmerd) en de Bioscoop in Goes (ook al 15 jaar verpauperd).

Hotel Brittania was hermetisch afgesloten, maar bij toeval vonden we aldaar een complete bunker wat volledig ingericht kon worden als woonhuis. Bij de Bioscoop leek het een niet te nemen vesting, maar met de schroefboor in de hand stonden we in 30 minuten binnen. Prachtig om te zien hoe alles daar is achtergebleven. Veel oud matriaal van de bios was er nog te vinden, alleen geen stoel meer te bekennen.

Vanaf half april bij Omroep Zeeland, Verboden Toegang. En wees niet ongerust dat we wat gesloopt of achter hebben gelaten. Alles is weer keurig in ‘originele’ staat achter gelaten.

No responses yet

Geef een reactie