mrt 18 2006

PIRATEN FESTIVAL

Published by Mark at 13:41 under Geen categorie

Wie had een jaar of 5 geleden gedacht dat het Nederlandse (levens)lied ooit nog eens zo populair zou zijn? Een Gelredome tot de nok toe gevuld met liefhebbers van het Nederlandse levenslied. Gisteravond was de eerste avond in een rij van een tiental Piratenfestivals die de komende maanden door heel Nederland worden gehouden.

Eigenlijk is het Piratenfestival een verlengde van het programma RegioTap wat iedere week wordt uitgezonden bij RTV Oost. Het blijkt vooral in het oosten mateloos populair te zijn en dat was te merken aan het publiek, veel tukkers en Achterhoekers in de Gelredome.

Presentator van het festival, en het programma, Willie Oosterhuis is een soort van god en wordt door allen op handen gedragen. Mark is niet vies van een feestje en met alle meezingers en goed gezelschap was het een verdomd goed feestje! Volgend jaar weer? Zou goed kunnen!

No responses yet

Geef een reactie