mrt 21 2006

OEST IN HOES?

Published by Mark at 00:31 under Geen categorie

Ja, ik zal het maar toe geven… IK WOON IN GOES! De stad die sinds een week moeilijk uit het nieuws kan blijven. Men begon met het ‘Biddagakkoord’, toen het ‘Kannetje Water Incident’ en nu speelt de burgemeester de moderator op het forum van de gemeente en legt de reacties aan banden.

Het zat er natuurlijk al dagen in dat het werd gesloten. Een gemeentelijk forum zonder enige bijsturing van moderators is gedoemd te mislukken. Wanneer scheldkanonnades en openlijke haat tegens de medemens de boventoon voert is het einde zoek.

Tja, wanneer zelfs een internetforumpje niet in de hand is te houden ben ik benieuwd wat de Goesenaren de komende weken nog meer kunnen verwachten. Of het schaamrood al niet hoog genoeg op de kaken staat?

No responses yet

Geef een reactie